B1732 Raktáron 2-4 nap Súly: 0.12 kg

B1732 Gabonaszemes rágcsálóirtó szer 120 gr. egér és patkány ellen

Különleges illatanyagú, gabonaszemes rágcsálóirtó szer, ami nagyon vonzó az egerek és patkányok számára. A szer késleltetett hatású, hogy a rágcsálók ne ismerjék fel az összefüggést az elhullás és a szer fogyasztása között. Ez a késleltetett hatás különösen…
690 Ft

Különleges illatanyagú, gabonaszemes rágcsálóirtó szer, ami nagyon vonzó az egerek és patkányok számára.

A szer késleltetett hatású, hogy a rágcsálók ne ismerjék fel az összefüggést az elhullás és a szer fogyasztása között. Ez a késleltetett hatás különösen patkányok elleni használat során fontos.

Búvóhelyek, táplálkoási és szaporodási helyeken, vonulási útvonalakon helyezzük ki. 

Adagolása: Házi egér esetében: 60g/helyszín, patkány esetében 100g/helyszín mennyiség javasolt. A kihelyezett mérget egér esetében 2-3, patkány esetében 5-7 naponta ellenőrizzük.

A rágcsálók bizalmatlan állatok és kiváló a szaglásuk. Ezért a kihelyezéskor használjunk egyszer használatos gumikesztyút, így az emberi szag nem érezhető. A kihelyezés környezetéből minden egyéb, ehető anyagot távolítsunk el, de ne takarítsuk ki a helyiséget, mert ezzel megzavarjuk az állatok komfortérzetét, elriaszthatjuk őket. 

Külterületen a mérget óvjuk az esőtől, és ne szórjuk szabadon a földre. Kül- és beltéren egyaránt érdemes csalétekelhelyező dobozt (csalétekállomást) használni. 

Az adagokat 5 méterenként, súlyosabb rágcsálóinvázió esetén 2-3 méterenként helyezze ki.

 

Figyelmeztetések: A szerherhez puszta kézzel TILOS hozzáérni! Kihelyezése után meg kell akadályozni, hogy gyerekek vagy háziállatok hozzáférjenek. Esetleges mérgezéskor vagy annak gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. A készítmény ellenszere: K1 vitamin.

Kiszerelése: 120g – 6x20g-os tasakot tartalmaz a csomagolás.

A feltüntetett kép illusztráció.

Szállítás

Házhoz szállítás utánvéttel


A csomagot házhoz szállítjuk, a vételárat és fuvardíjat a futárnak kell kifizetni. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 750 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


Kérjük, hogy a megrendelés összértékét a következő bankszámlára legyen szíves átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az átutalt összeg beérkezését követően azt visszaigazoljuk, és a csomagot két munkanapon belül postázzuk.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


Ha ezt a fizetési módot választja, csomagját a kiválasztott Posta Ponton veheti át. A csomag árát az átvételkor kell kifizetnie.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag előre utalással


A csomagot az Ön által megjelölt ponton veheti át. Akkor válassza ezt a megoldást, ha nap közben nem tartózkodik otthon. - Akkor veheti át a csomagot, amikor ráér. - Kiválaszthatja, hol veszi át a csomagot. Utaláshoz a következő bankszámlát kérjük használni: CIB Bank: 10701599-71296843-51100005 Az összeg beérkezését követő munkanapon postázunk. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 350 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel díjmentesen


5. Személyes átvételi lehetőség: előre egyeztetett időpontban díjmentesen: 1103 Bp. Noszlopy u. 56 Heves megye 3372 Kömlő Bocskai I. út 45/1

Szállítási díj: Ingyenes

Találkozási ponton történő átvétel


700 Ft díj ellenében átvételi lehetőség nagyobb csomópontokon Budapesten: Határ úti metrónál Shopmark főbejárata Pöttyös utcai metró kijárata Sibrik Miklós úti Lidl parkoló Őrs vezér Tere Árkád főbejárat Heves megyében: Füzesabony Vasútállomás Heves Buszállomás

Szállítási díj: 700 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek