B1632 Raktáron 2-4 nap Súly: 0.14 kg

B1632 Rágcsálóirtó granulátum 140 gr egér és patkány ellen

Rendkívül hatásos rágcsálóirtó szer egerek, patkányok és más rágcsálók ellen, granulátum formában. A szemcsék méretek, keménysége és különleges íze erősen vonzó a rágcsálók számára. Innovatív kiszerelés, a méreganyag kis tasakokban található a dobozban,…
750 Ft

Rendkívül hatásos rágcsálóirtó szer egerek, patkányok és más rágcsálók ellen, granulátum formában.

A szemcsék méretek, keménysége és különleges íze erősen vonzó a rágcsálók számára. Innovatív kiszerelés, a méreganyag kis tasakokban található a dobozban, ami miatt sokkal biztonságosabb a kezelése, mint a szabadon kiszórható mérgeké. Ezzel együtt az irtószer illatanyaga is sokkal tovább marad meg a kihelyezés után. 

A kihelyezés során a kis tasakokat nem kell kibontani, a rágcsálók fogják kirágni.

140 grammos kiszerelés.

 

Szállítás

Házhoz szállítás utánvéttel


A csomagot házhoz szállítjuk, a vételárat és fuvardíjat a futárnak kell kifizetni. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.14 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 750 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


Kérjük, hogy a megrendelés összértékét a következő bankszámlára legyen szíves átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az átutalt összeg beérkezését követően azt visszaigazoljuk, és a csomagot két munkanapon belül postázzuk.

A termék súlya 0.14 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


Ha ezt a fizetési módot választja, csomagját a kiválasztott Posta Ponton veheti át. A csomag árát az átvételkor kell kifizetnie.

A termék súlya 0.14 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag előre utalással


A csomagot az Ön által megjelölt ponton veheti át. Akkor válassza ezt a megoldást, ha nap közben nem tartózkodik otthon. - Akkor veheti át a csomagot, amikor ráér. - Kiválaszthatja, hol veszi át a csomagot. Utaláshoz a következő bankszámlát kérjük használni: CIB Bank: 10701599-71296843-51100005 Az összeg beérkezését követő munkanapon postázunk. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.14 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 350 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel díjmentesen


5. Személyes átvételi lehetőség: előre egyeztetett időpontban díjmentesen: 1103 Bp. Noszlopy u. 56 Heves megye 3372 Kömlő Bocskai I. út 45/1

Szállítási díj: Ingyenes

Találkozási ponton történő átvétel


700 Ft díj ellenében átvételi lehetőség nagyobb csomópontokon Budapesten: Határ úti metrónál Shopmark főbejárata Pöttyös utcai metró kijárata Sibrik Miklós úti Lidl parkoló Őrs vezér Tere Árkád főbejárat Heves megyében: Füzesabony Vasútállomás Heves Buszállomás

Szállítási díj: 700 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek