WK0020 Raktáron 2-4 nap 24 hó Súly: 0.3 kg

WK0020 Ultrahangos riasztó madarak ellen

Az erkélyt ellepő galambok, a teraszon járkáló, és minden iránt érdeklődő szarkák, vagy a cseresznyét fosztogató seregélyek keserítik az életed? Egyszerű, hatásos védelmet keresel? Itt a megoldás - az ultrahang segítségével működő riasztó távol tartja a madarakat.
7 750 Ft
/ db
Az erkélyt ellepő galambok, a teraszon járkáló, és minden iránt érdeklődő szarkák, vagy a cseresznyét fosztogató seregélyek keserítik az életed?
Egyszerű, hatásos védelmet keresel?
Itt a megoldás - az ultrahang segítségével működő riasztó távol tartja a madarakat.

Milyen kártevők ellen hatásos?
Kifejezetten alkalmas galambok, seregélyek, hollók, szarkák riasztására. Figyelem: Kisebb madarak (pl. verebek) ellen nem hatékony.

Hogyan működik?
Speciális frekvenciában terjedő ultrahangot bocsát ki. A fent említett madarak idegrendszere erre a hangra nagyon rosszul reagál. Megszokni nem tudják, alkalmazkodni képtelenek hozzá.
Emiatt a készülékkel védett terület kellemetlen környezetté válik a számukra, így előbb-utóbb elhagyják azt. A készülék területi hatékonysága 50 m2.
Az ultrahang nem hatol át szilárd tárgyakon, ezért igyekezz úgy elhelyezni, hogy ne kerüljenek az útjába ilyenek.
Elhelyezésénél vedd figyelembe, hogy az ultrahang egy síkban terjed, kb. 90 fokos szögben. Ezért a készüléket úgy helyezd el, hogy a madarak jellemző tartózkodási helyét mindenképpen síkban fedje, vagy legalábbis a terjedési sík azt átvágja.

Használatához 3 db AAA elemre vagy 4,5 V-os tápegysége van szükség. Az elem és a tápegység nem tartozék.


Mekkora területet véd?
50 m2-es terület védelmére alkalmas.

Milyen esetben érdemes ezt a terméket választani?
Ha a madarakat egyszerűen, hatékonyan szeretné a területről eltávolítani, erőszakos közbelépés nélkül.

Hogyan kell használni a készüléket?
Úgy helyezd el a riasztó készüléket, hogy az ultrahang terjedését semmi ne akadályozza.
Fontos tudnivalók az ultrahang terjedésével kapcsolatban: A készülék a földdel párhuzamos irányba nézzen, mert az ultrahang egy síkban terjed. Ne helyezz a készülék elé semmilyen tárgyat, mert az ultrahang nem képes áthatolni szilárd felületeken.
A teljes hatékonyság eléréséhez 4-5 napra van szükség. Általában ennyi idő alatt tudatosodik a madarakban a kellemetlen közérzet, ennyi idő alatt kötik össze a rossz érzést a helyszínnel.

Kül-vagy beltéren használható?
Jellegéből adódóan kültéren kell elhelyezni, de mindenképpen védd esőtől, vagy más nedvességtől. Teraszon, garázs előtt vagy a ház falánál célszerű a tető alatt elhelyezni, ha nem áll rendelkezésre védett helyiség, akkor kis vízhatlan dobozt alkalmazz, de semmiképpen ne tedd közvetlenül a földre, hogy megvédd a hajnali párától és harmattól.

Mennyi garanciát adunk a termékhez?
24 hónap garancia a készülékre.. Előreutalással történő fizetés esetén ajándék +6 hónap garanciát adunk!


Milyen tanácsokat, tippeket érdemes betartani?
A legnagyobb hatékonyság elérése érdekében különböző módszereket érdemes kombinálni.

Használatának korlátai: házak között rendszeresen etetett galambok távoltartására nem alkalmas. Ennek az oka az, hogy a táplálék megszerzésének kizárólagos módját ezek a madarak az adott helyhez kötik, és ez az ösztön sokkal erősebb, mint a kellemetlenség érzésének hatása.

Szintén nem működik fészkelő madarak esetében sem. Ha a madár fészke az adott területen található, egészen addig nem védhető a terület ezzel a készülékkel, amíg a fészket le nem rombolja. Ebben az esetben az utódok felnevelésének ösztöne áll szemben a kellemetlen környezettel.

Elővigyázatossági szabályok:
Különösebb elővigyázatosságot nem igényel.
Ne engedd, hogy kisgyermekek játsszanak vele.

Tisztítása:
Száraz ruhával történhet. Óvjuk a nedvességtől.

Megrendelés esetén használd az előreutalás lehetőségét, hogy hozzájuss a plusz 6 hónap, összesen 30 hónapnyi garanciális időhöz!
Független laboratóriumi tesztek bizonyítják az ultrahangos elriasztók hatékonyságát a kártevők távoltartásában.
A készülékek nincsenek hatással semmilyen más elektromos készülékre.

Maradt kérdésed?
Tedd fel munkatársunknak:
telefonon: 0630-969-7228,  0670-779-6611
e-mail: ultrahangosriaszto@gmail.com

Szállítás

Házhoz szállítás utánvéttel


A csomagot házhoz szállítjuk, a vételárat és fuvardíjat a futárnak kell kifizetni. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 250 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


Kérjük, hogy a megrendelés összértékét a következő bankszámlára legyen szíves átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az átutalt összeg beérkezését követően azt visszaigazoljuk, és a csomagot két munkanapon belül postázzuk.

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 150 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


Ha ezt a fizetési módot választja, csomagját a kiválasztott Posta Ponton veheti át. A csomag árát az átvételkor kell kifizetnie.

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 050 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag előre utalással


A csomagot az Ön által megjelölt ponton veheti át. Akkor válassza ezt a megoldást, ha nap közben nem tartózkodik otthon. - Akkor veheti át a csomagot, amikor ráér. - Kiválaszthatja, hol veszi át a csomagot. Utaláshoz a következő bankszámlát kérjük használni: CIB Bank: 10701599-71296843-51100005 Az összeg beérkezését követő munkanapon postázunk. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 950 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel díjmentesen


5. Személyes átvételi lehetőség: előre egyeztetett időpontban díjmentesen: 1103 Bp. Noszlopy u. 56 Heves megye 3372 Kömlő Bocskai I. út 45/1

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2018-10-01

még rövid az idő ahhoz hogy jobban megismerjem a terméket. Bajom csak a hanggal van igaz az én tudatlanságomról tanuskodik, hogy emberi füllel is hallani a hangot.

Hasonló termékek